۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱:۱۲

مشکل تامین اعتبار ارزی برای سرمایه‌گذار؛

«لاستیک‌سازی» رویایی که تعبیر نشد/ پیشرفت ۱۰ درصدی بعد از ۷ سال!

«لاستیک‌سازی» رویایی که تعبیر نشد/ پیشرفت ۱۰ درصدی بعد از ۷ سال!

خرم‌آباد- لاستیک‌سازی خرم‌آباد رؤیایی بود که تعبیر نشد و حالا مسئولان از مشکل تامین اعتبار ارزی برای سرمایه‌گذار این پروژه و پیشرفت ۱۰ درصدی آن با گذشت هفت سال خبر می‌دهند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: از «لاستیک‌سازی» و هزار شغلی که قرار بود برای لرستانی‌ها ایجاد کند امروز تنها یک خاطره دورمانده است؛ رؤیایی که در سال ۹۳ در جریان سفر رئیس‌جمهوری به لرستان با عنوان «بزرگ‌ترین پروژه صنعتی» لرستان در اذهان جوانان بیکار این استان نقش بست.

پروژه‌ای که قرار بود ۳۶ ماهه تمام شود امروز با گذشت ۷ سال در قالب یک زمین خالی در کوهپایه‌های خرم آباد به چشم می‌خورد تا ایجاد حدود دو هزار شغل برای جوانان لرستان تنها یک سراب باشد.

پیشرفت ۱۰ درصدی پروژه بعد از ۷ سال!

جعفر طولابی فرماندار مرکز لرستان با اشاره به آخرین وضعیت پروژه لاستیک سازی خرم آباد، اظهار داشت‌: سرمایه گذار برای اجرای این پروژه با مشکل تأمین اعتبارات ارزی مواجه است.

وی با بیان اینکه این موضوع در حال پیگیری است، گفت: سایت کارخانه آماده بوده و زیرساخت آن پیش بینی شده است.

فرماندار مرکز لرستان، تصریح کرد: همچنین بحث تأمین آب این کارخانه مدنظر است که با پیگیری‌های صورت گرفته امیدواریم که مجوز حفر چاه برای آن صادر شود.

طولابی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ هکتار زمین برای این کارخانه تملک شده است، عنوان کرد: این پروژه فعلاً حدود ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی، افزود: بنا است که منابع اعتباری ارزی و ریالی مورد نیاز این پروژه از محل صندوق توسعه ملی تأمین شود.

پسرفت پروژه!

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که پیش از این «مهرداد ویسکرمی» نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی در این رابطه، گفته بود: این پروژه تنها ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی این پروژه، سرمایه گذار است، عنوان کرد: با توجه به اعلام وکیل سرمایه گذار، ایشان توان ادامه کار را ندارند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اما سرمایه گذار حاضر است که کسی شریک وی شود تا کار ادامه پیدا کند، افزود: این پروژه چند هزار میلیارد پول می‌خواهد.

پیگیری برای جذب سرمایه گذار جدید

ویسکرمی با بیان اینکه اگر این کارخانه ایجاد شود دو هزار فرصت شغلی در استان ایجاد می‌شود، گفت: می‌توان به صورت فاز بندی آن را افتتاح کرد.

وی، تصریح کرد: ما هنوز پیگیر هستیم که از طریق نهادهای انقلابی و یا یک سرمایه گذار عظیم آن را به سرانجام برسانیم.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، گفت: در این پروژه تا حالا پیشرفت جدی نداشته‌ایم.

پیش از این خبرگزاری مهر با انتشار گزارش‌های متعددی بر ضرورت اجرای این پروژه تاکید کرده بود که برخی از آنها را اینجا، اینجا، اینجا و اینجا ببینید.

کد خبر 5152117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha